Dongguan Wire Rope Mate HardWare Co,.Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Agent, Importeur, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper, Andere
Merken: W-partner
Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: 3000000-5000000
Opgericht Jaar: 2006
Export pct: 70% - 80%
Inleiding

Opgezet in 2006, van de de Draadkabel van Dongguan kennen de de Partnerco., Ltd.is een manufacturer™bedrijf dat in research&development, productie en marketing van verlichtingshardware en toebehoren, zoals de assemblage van de Draadkabel, Wartelverbinding, Kabeltang, Celling Gehechtheid in dienst nam, Tuimelaar en Opschorting Kits.Located in Dongguan-stad die is als „fabriek van de wereld“.

Behandelend een gebied van 2200 vierkante meters, bezeten geavanceerd materiaal, met inbegrip van hoge precisie automatische draaibanken, lijstdraaibanken, molen, nevelverf, het oppoetsen, enz. geavanceerde machine.

Hang " People-Oriented aan“, wij die ook veel talentenpersoon aantrekken in techniek, QC, Draaibankmeesters met het werk van vele jarenervaringen in ons bedrijf.

Wij die aan " Kwaliteit, Klanten eerst " Principe eerst aandringen, Provid aan onze klanten met ons beste qualited producten en de diensten. Onze producten die naar de V.S., Canada, het UK, Nertherland, Polen, Italië, Slovenië, Zweden, Japan, Singapore, enz.-landen uitvoeren, en worden hoogst bewonderd.

Onder de achtergrond van economische globalisering, betroffen wij altijd over de recentste ontwikkelingen in wereldhandel, en leven het beleid van het land zoals „Riem en Weg na om wederzijds voordeel en stabiele duurzame ontwikkeling met onze klanten in binnen- en buitenland te worden.
„Zelfs moutains en het overzees kunnen geen mensen met gemeenschappelijke aspiraties“ op een afstand houden, heten wij en waardeerden onze klanten rond wereld hartgrondige overwonnen difficulities welkom en koesteren deze kans aan samenwerking en krijgen gemeenschappelijke welvaart.

CHINA Dongguan Wire Rope Mate HardWare Co,.Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

 

Geschiedenis

Van de de Kabelpartner van de Dongguandraad de Hardwareco., Ltd werd opgericht in 2009 (vroeger gekend als de Hardwarefabriek van Dongguan Changan Hongtuo). Het bedrijf wordt gevestigd in Chang'an-Stad, Dongguan, China.

 

Dienst

Het bedrijf heeft altijd de marktconcurrentie met „kredietwinst, productkwaliteitsborging, redelijke prijs, levering op tijd“ onder ogen gezien. Hang eerst het „kwaliteit, de dienst eerst, reputatie eerst“ doel aan. Het bedrijf heeft sterke technische kracht, gevorderd materiaal en de warme en attente naverkoopdienst. Warm welkome mensen van alle gangen van het leven in binnen- en buitenland om ons voor samenwerking en het werk samen voor beter te contacteren morgen!

CHINA Dongguan Wire Rope Mate HardWare Co,.Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons Team
Van de de Kabelpartner van de Gongguandraad het de hardwarebedrijf is een professioneel de oplossingsbedrijf van de opschortingstoepassing met een professioneel ontwikkelingsteam van de opschortingstoepassing om een verscheidenheid van opschortingstoepassingen aan te passen.

Het bedrijf heeft sterke technische sterkte, gevorderd materiaal en de warme en attente naverkoopdienst. Het heeft altijd de marktconcurrentie met „kredietwinst, productkwaliteitsborging, redelijke prijs en levering op tijd“ onder ogen gezien. Wei en van Mei warm welkome mensen van alle gangen van het leven in binnen- en buitenland om ons te roepen om voor beter te bespreken en morgen samen te werken!
 
CHINA Dongguan Wire Rope Mate HardWare Co,.Ltd. Bedrijfsprofiel 0
VR