Snijd methode van draadkabel af

March 7, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Snijd methode van draadkabel af

De dunne kabel van de diameterdraad wordt gesneden met de schaar van de draadkabel.


De schaar van de draadkabel is verschillend van staalschaar. Iedereen is vertrouwd met staalschaar. De snede is recht, terwijl de schaar van de draadkabel rond is.

 

Omdat de staalkabel in veelvoudige bundels verdraaid is, moet de kabel van de koperdraad met een boogvormige snede worden verpakt. De draadkabel met een rechte snede (staalschaar) zal uit de snede glijden. In feite, hebben de schaar van de draadkabel en de kabelschaar hetzelfde principe, maar de schaar van de Draadkabel is dikker en sterker dan kabelschaar.

 

Daarom kan de kabelschaar niet in plaats van de schaar van de draadkabel worden gebruikt.

 

laatste bedrijfsnieuws over Snijd methode van draadkabel af  0

 

De dikke staalkabel wordt over het algemeen gesneden met een speciale snijmachine van de draadkabel, die tot hydraulische schaar behoort.

 

De hydraulische schaar kan 6mm30mm diameterstaalkabel over het algemeen snijden. Natuurlijk, kunnen de elektrische molens ook snijden. Deze besnoeiing is vrij vlak, maar waar er geen krachtbron is, kunt u de schaar en de draadkabel speciale snijmachines van de draadkabel slechts gebruiken.


Als de grote draadkabels met schaar worden gesneden, kunnen zij één voor één worden gesneden.

 

Natuurlijk, kunnen de staalkabels met een super-grote diameter van meer dan 30mm over het algemeen door gaslassen worden gesneden, omdat de draaddiameter die van draadkabels 30mm overschrijden meer dan 1.4mm is.

 

De sterkte van staaldraad is fundamenteel boven 1670. Het kan niet met schaar worden gesneden en de gewone hydraulische schaar, zo slechts gaslassen kan worden gebruikt.