Wat zou de aandacht aan wanneer het gebruiken van draadkabel moeten worden betaald?

February 18, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Wat zou de aandacht aan wanneer het gebruiken van draadkabel moeten worden betaald?

Wij gebruiken vaak staalkabels aangezien het hangen bezwaar heeft. Kent u om het even welke punten die aandacht tijdens het gebruik van staalkabels vergen?

 

1. Controle v3o3or gebruik

Inspectiewerkingsgebied: controleer de graad van de slijtage van de draadkabel, roest, trek, het buigen, misvorming, moeheid, gebroken draad en blootgestelde kerndraad om zijn veilige het opheffen hoeveelheid (met inbegrip van afval) te bepalen.

 

2. Onderhoudsvoorzorgsmaatregelen

 

① de termijn van draadkabel heeft een om met het gebruik van draadkabel te doen. Daarom zou het overeenkomstig verordeningen moeten worden gebruikt, geen wordt het slepen of het werpen toegestaan, geen wordt het overbelasten toegestaan tijdens gebruik, geen wordt het buigen van de draadkabel toegestaan, en geen plotselinge verandering in het opheffen van snelheid wordt toegestaan om botsing te vermijden.

 

② wanneer er roest en as op de draadkabel zijn, te borstelen gelieve de olie met een staalborstel.

 

③ de draadkabel wordt gebruikt om de 4 maanden. Wanneer het toepassen van olie, is het best om de kabelkern met hete olie (ongeveer 50 ° C) te doorweken en bovenmatig vet weg af te vegen.

 

④ nadat de draadkabel correct wordt geplaatst, zou het in een schone en droge plaats moeten worden geplaatst, en het moet niet worden gestapeld en worden gestapeld om verstuikingen te verhinderen.

 

⑤ het eind van de draadkabel wordt bevestigd met een draadkabel of met een puntlegering met een laag smeltpunt gelast. Het kan ook met een ijzerhoepel worden aangehaald om de kabel te verhinderen los te maken.

 

⑥ in gebruik, als de oppervlakte van de draadkabel wordt gedrukt, betekent het dat de draadkabel aan aanzienlijke kracht is onderworpen, en het zou op dit ogenblik moeten worden tegengehouden. De de verhogingslading en controle, en vervangen indien nodig met nieuwe kabel.

 

⑦ het laadvermogen van de kabel van de tractiedraad 5-8 moeten zou zijn keer de totale tractie.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat zou de aandacht aan wanneer het gebruiken van draadkabel moeten worden betaald?  0